Cloud usluge – Cloud App & Cloud backup

Ukratko o usluzi

Tvrtka A2 IT posjeduje vlastiti podatkovni centar na našoj glavnoj lokaciji. Sustav je prvenstveno stvoren za backup sustava naših ugovorenih korisnika o održavanju sustava i korisničkoj podršci gdje se do svakih sat vremena izrađuje sigurnosna kopija vašeg sustava kako bismo kroz sam ugovor o odžavanju i korisničkoj podršci svojim korisnicima dodatno osigurali poslovne podatke i cijelo poslovanje. Iz koncepta sigurnosti svojih korisnika, napravili smo dvije varijante cloud servera.

Cloud APP – Aplikacije u oblaku

Zakupom našeg servera omogućujemo vam pristup aplikacijama izvana pa tako i Synesisu, te ste stoga u mogućnosti neometano raditi od bilo kuda i ne trebate brinuti za sigurnost vaših poslovnih baza.

Kako smo s vremeom nadograđivali sustav, našim stalnim klijentima, kroz samo održavanje sustava, nudimo i smještaj za ERP sustave kao što Luceed, Pantheon, Weberp, Gosoft, Synesis i ostalih računovodstveno poslovnih programa. Sustav koriste tvrtke koje nemaju serversku infrastrukturu, a svojim aplikacijama mogu pristupati sa svih uređaja, kao što su mobiteli, tableti, iPhone uređaj i naravno prijenasna i osobna računala.

Cloud APP – Synesis, Luceed, Wand, SAP, Gosoft i ostali poslovni programi na mobilnim uređajima

Video upute za Windows računala – Cloud APP – Synesis, Luceed, Wand, SAP, Gosoft, Gath

Cloud BIR – Sigurnosne kopije i replikacija IT sustava:

Ovim načinom izrađuje se sigurnosna kopija vašeg sustava na naš podatkovni centar te na taj način osiguravamo vaše podatke i poslovanje. Vrlo lako se može dogoditi da vaš sustav iz tehničkog razloga prestane raditi, no zahvaljujući sigurnosnim kopijama, pokrećemo kopije na našem sustavu i vi dalje nastavljate raditi.

Ukoliko trebate savjete oko sigurnosti sustava ili savjet oko nadogradnje vašeg sustava. Slobodno nam se obrat

Zakažite sastanak

Kontaktirajte nas

Sigurnost

Antivirusna zaštita

Više od 70% napada na vaš sustav ostvaruje se putem radnih stranica i servera koji nisu adekvatno zaštićeni. Kvalitetna antivirusna zaštita na radnim stanicama i serverima pravovremeno detektiraju maliciozne programe koji su na vašim računalima. Osim detekcije malicioznih programa, antivirusna zaštita detektira poznate “Phishing” mailove kao sve ostale moguće napade putem emaila. Najisplativiji način zaštite je upravo kupnjom Firewall-UTM rješenjem koji u sebi ima zaštitu za sve napade u vašu mrežu, antivirusnu zaštitu pa tako i antivirusnu zaštitu za vaša računala, gdje je potrebna instalacija endpoint agenta na vaša računala.

Firewall zaštita

Firewall zaštita UTM uređajima donosi vam veliku sigurnost sustava od raznih napada. Vatrozid nadzire kompletan promet prema svim računalima i uređajima koji su povezani na vašu poslovnu mrežu. Hardverski vatrozidi (Firewall) pružaju ključnu sigurnost vašeg sustava. Osim same detekcije napada, UTM sustavi blokiraju promet prema neželjenim stranicama.

Backup

Backup sustava i vaših podataka je jedan od preventivnih mjera koje vaš sustav čini još sigurnijim. Osigurajte kvalitetne sigurnosne kopije vašeg sustava te vaših radnih jedinica. Gubitak vaših podataka je moguć raznim Cyber napadima, namjernim brisanjem podataka kao i gubitak podataka samim neispravnim hardverskim dijelovima vašeg sustava. Osigurajte vaše podatke na vrijeme.