Održavanje IT sustava

Održavanje i administracija servera

Kako bi sustav bio siguran i uvijek dostupan što je uveliko bitno za nesmetan rad, bitno je pravovremeno i kvalitetno nadziranje svih mrežnih i serverskih servisa. Svakom je sustavu potrebna provjera ispravnosti, pravovremeno ažuriranje, kontrola sigurnosti kao i ostale radnje koje sprečavaju pad sustava i zbog najmanjeg propusta. Tvrtka A2 IT posjeduje niz alata za pravovremenu detekciju neispravnosti sustava te se osim automatske detekcije pogrešaka, sam nadzor obavlja udaljenim pristupom.

Održavanje računala

Održavanje računala je također veoma bitno jer su sama računala potencijalna prijetnja za sigurnost cijelokupnog sustava. Zajedno sa antivirusnim i backup rješenjima, pokušavamo osigurati vaše podatke na računalima pa tako i zajedničke poslovne podatke na serverima. Microsoft 365 servisi kao što je One drive sigurno sprema vaše podatke u cloud okruženje. Samom kupnjom Microsoft 365, svaki korisnik ima pravo na 1 TB prostora za pohranu podataka. Ne zaboravite da su danas vaši mailovi i poslovni podaci na računalima veoma važni. Učinite sve kako biste spriječili gubitak vaših ključnih dokumenata.

Administracija mreže

Pravilno postavljenja mrežna konfiguracija je naš fokus. Danas se sve češće događaju razni napadi izvana kao i krađa vaših lozinki sa računala. Zaštite vaš serverskih i računalni sustav firewall rješenjima. Spojite sve vaše lokacije u jednu zajedničku, VPN konekcijama. Zabranite posjećivanje nepouzdanih stranica vašim djelatnicima, stranica raznih kladionica te samih online igrica. Radimo sa više različitih sigurnosnim uređajima i trenutno nam je No.1 WatchGuard. Objedinjuje antivirusna rješenja, brani vas od raznih napada i osigurava sigurnost cijele mreže.

Obratite nam se danas za konzultacije

Kontaktirajte nas