Usluge

Slagalica IT-a

Od malih do onih velikih IT sustava

U svaku našu uslugu ulijevamo puno truda i strpljenja. Naši tehničari se školuju na svakodnevnoj bazi i svaku slobodnu minutu uče kroz razne edukacije i certifikaciju. Kroz 20 godina iskustva u IT-u stekli smo znanje koje nam je potrebno da pokrijemo kompletnu uslugu u IT-u. Ovo je samo dio usluga koje možemo ispoštovati, tako da nas slobodno možete kontaktirati i obratiti nam se s povjerenjem!

Implementacije serverskih sustava

Lokalna i hibridna rješenja. Izrada sigurnosnih kopija u Cloud. Zaštita vatrozidom i antivirusnom zaštitom. Implementacija Microsoft 365 servisa

Implementacija Microsoft 365

Implementacija i migracija Microsoft 365 sustava

Održavanje IT sustava

Kako bi sustav bio siguran i uvijek dostupan što je uveliko bitno za nesmetan rad, bitno je pravovremeno i kvalitetno nadziranje svih mrežnih i serverskih servisa.

Korisnička podrška

Udaljenom podrškom rješavamo 70% problema, a dolaskom na lokaciju rješavamo ostatak. Naravno, ne sami. Uz nas su i pouzdani partneri diljem Hrvatske.
Olakšanom predajom kvarova odzivno vrijeme smo smanjili na minimum.

Firewall sustavi

Zaštite svoju tvrtku od neželjenih napada te raznih phishing prijevara naprednom firewall sustavom. Povežite vaše poslovnice , zaštitite računala i zabranite što vam nije potrebno!

Cloud APP & Cloud BIR

Poslovni programi u Cloudu. Backup serverskog sustava na naš cloud servis.